tisdag 24 september 2019

När det inte blir som DU tänkt dig, Hur reagerar du då?


Igår morse skulle jag ha min ordinarie morgonklass på en av stadens yogastudios, Matsäcken var packad och låg i väskan. Jag klädde mig och hoppade in i bilen. Körde in till stan och blippade mig in i studion. Brukar hinna landa i lugn och ro, äta lite och dricka en kopp te innan yogisarna droppar in, så blev det inte igår.

Inne i ett låst förråd förvaras musikanläggningen, Ipaden för inbokning, inloggning och musik. I detta lilla rum brukar jag hänga av mig mina privata grejer. Problemet för mig var att nyckeln till detta rum var borta!? Den låg inte på sin plats och jag kunde därför inte öppna förrådet.

Okey ...

Att yoga var inga problem, vi hade tillgång till salen. Musik kunde jag lösa genom att sätta igång Spotify men att tända stearinljusen i lyktorna blev plötsligt svårt. Hur skulle jag göra? Alternativet var tända lampor och det lockade inte.


Jag frågade därför de som närvarande om någon hade en tändare eller tändstickor?
Svar nej men en av kvinnorna erbjöd sig att springa hem och hämta. Perfekt!

Messade studioägaren så hon skulle veta läget och förstå varför jag inte använde bokningssystemet. Antecknade för hand alla namn, tände ljusen och satte igång min egen Spotify, dags att starta.

Vi hade en mysig morgon och istället för att bli frustrerad över den försvunna nyckeln så fick jag energi, det är så jag fungerar. Jag blev glad och inspirerad. Yogisarna som var på plats var alla samarbetsvillga och förstående, det är för mig häftigt.

För mig handlar det oftast om HUR jag kan göra något bra av det som hindrar mig?

Vad gällde den försvunna nyckeln så var den inlåst i det låsta förrådsrummet ... men det är en annan historia.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar