fredag 13 september 2019

Olika feelings kräver olika outfits


Om du yogat med mig så kanske du känner igen att jag brukar be dig scanna av din kropp i början av klassen för att ta reda på energinivå, fysisk status samt sinnesstämning och att du sedan utifrån de svar du får ska ställa dig på din matta.

Igår stod det yoga över nästan hela min arbetsdag. Startade med en lång egenpraktik hemma, det jag inte alltid hinner med när tidiga morgonklasser ska undervisas eller annat står på todolistan.
Att få tiden att landa i min egen kropp och låta den bestämma flöden och rörelser ger mig balans. Vara i nuet och känna hur svetten bryter fram. Jag älskar dessa stunder på mattan.

På mitt schema stod lunchklass samt ett yinpass fyra timmar senare.


Mitt på dagen kändes kroppen både trött och lite sliten men samtidigt okey. Min energinivå hade sjunkit rejält, faktiskt så mycket att jag kunnat ta en powernap och utan problem sovit en stund ... men idéen dök upp för sent.

Klasserna gick bra och middagen stod på bordet tillsammans med ett glas vin när jag kom hem. Hungrig och fredagstrött ...

Bytte om efter middagen så att mannen skulle slippa se mig i min "uniform" yogatights, linne och kofta. Den rätta outfiten plockades istället fram: morgonrocken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar