tisdag 7 juli 2020

Audrey & Stanley


Efter att ha haft en lång lista på namnkombinationer men inga vi kunna enats om (eftersom vi bjöd in både Lejonkungen och Astronauten i familjerådets namnbeslutande) så har vi till sist tagit det viktiga beslutet. Nu slipper jag skriva hanen och honan eller tjejen och killen.

Vår lilla nyfikna vackra prinsessa med de stora ögonen döps efter Audrey Hepburn, då hon på många sätt liknar henne utseendemässigt. Annars är vår tjej ett litet pyre, en Nasse (som är rädd för det mesta) men som drivs av sin nyfikenhet som kattunge. Hon har redan hunnit välta en vas och kräkas upp blomblad på Lejonkungens t-shirt (vilken passande nog låg på golvet).  Audrey ser allt utom leksaksmusen du lockar med för då är hon helt upptagen att studera dina händer och hur din kropp rör sig. Människor är läskiga!  

Varje dag frågar vi oss vad våra nya familjemedlemmar varit med om? Vad som gjort att de är så skeptiska och faktiskt rädda? 


Vår snälle hane som ser coolare ut än vad han är har fått namnet Stanley (Lejonkungens bidrag). 

Båda är födda i det vilda och har antagligen knappt haft någon kontakt med människor innan de kom till katthemmet och senare cafét. Och har de träffat på människor så är de minnena knappast positiva. Vi arbetar därför mot en "omprogrammering". Visa på att tvåbenta varelser kan vara både pålitliga och schyssta samt att vi planerar att finnas kvar resten av deras liv.

Två steg fram, ett steg tillbaka ...

Om du skulle vara intresserad av att hänga med Stanley och Audreys digitalt så håll utkik på Instagram, inom kort kommer mannen att skapa en sida som är deras. Där kan du följa framsteg, bus och annat som livet har att bjuda på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar