fredag 31 juli 2020

Kissfria lakan


En vecka utan "barn" = BF!!! Både skönt och tomt på samma gång, precis som det är att vara förälder till barn som vuxit upp och tillfälligt kommer tillbaka "hem". 

Men helt ensamma är vi inte, Stanley och Audrey rör sig och boar långsamt in sig. Acklimatiserar sig till oss och till sitt nya hem, det ställe de nu bott på i en månad. Det hem de förhoppningsvis har resten av sina liv. Så ingen brådska och heller ingen stress.


Plus i taket vad gäller kissfria sängkläder, Audrey sköter sig och buset i min säng har avstannat. Tack! Att slippa tvätta täcke, madrass, påslakan och underlakan  mer än nödvändigt känns befriande. Jag slappnar av igen.

Förutom att jag har en klass denna lördag så hoppas jag kunna hänga vid vår pool, det känns som evigheter sedan.  Svalare temperaturer, häftiga regnskurar, blåst och mulet väder har inte lockat till bad. Men idag är det augusti, inte juli och enligt väderprognoserna så bör sommarvärmen återvinna, i alla fall den mer normala svenska sommaren med 24-25 grader. Härligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar