söndag 19 juli 2020

Dags att pausa allt som går


Familjen återsamlad! 

Att få hem Astronauten med flickvän för en tid framöver är som att vinna högsta vinsten. Det är alltför sällan som vi ses och nu får vi möjlighet att hänga ordentligt. Spela brädspel, prata, bada och bara vara. 

Lejonkungen som upplevde att han stagnerat i sitt cellospelande fick plötsligt hjälp att gå vidare och är det något som värmer mitt hjärta så är det när människor samarbetar och tillsammans klurar ut hur de ska lösa "problem".  Att få se den nyvunna lusten och motivationen är inspirerande men framför allt så är relationen som skapas så mycket viktigare.


Nu väntas sommardagar med den riktiga känslan av semester, trots att jag fortfarande fortsätter att undervisa och har några klasser i veckan. Med huset fullt med familjemedlemmar så pausar jag allt "onödigt".

Stanley och Audrey är mer skeptiska, i deras värld är vi för många tvåbenta. Vi pratar för mycket och för högt. De håller sig därför undan för "ungdomarna" och söker sig ner till vår undervåning. Mannen och jag är okey, bara vi följer de regler katterna satt upp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar